Hirdetés
. Hirdetés

Windows Vista: árak és időpontok

|

Miután hétfőn nyilvánosságra került a Vista egyes változatainak ára, az Amazon.com oldalain már előrendelést is felvesznek az operációs rendszerre.

Hirdetés

A hét elején a Microsoft kanadai oldalán - állítólag tévedésből - megjelent, majd eltűnt a Windows Vista egyes felsőkategóriás felhasználói változatainak kanadai dollárban megadott ára. Az Amazon.com online kereskedelmi oldalaira felkerült, immár amerikai dollárban értendő árlista tételei első ránézésre olcsóbbnak tűnnek.

Noha a Microsoft eddig még nem határozta meg a Vista kibocsátásának és a szállítások megkezdésének pontos dátumát, az Amazon.com január harmincadikai határidővel fogadja az előrendeléseket mind a teljes operációs rendszerekre, mind az XP-fejlesztésekre.

A Windows Vista Home Basic ára 199 dollár, a fejlesztés 99,95 dollárba kerül. A Windows Vista Home Premium, mely a Home Basic funkcionálisan fejlettebb változatának tekinthető, 239 dolláros áron rendelhető meg, a fejlesztés ára 159 dollár. A Windows Vista Ultimate, a fogyasztói Vista-változatok legfelsőbb kategóriás képviselője újonan 399 dollárba kerül, vagy 259 dollárért fejleszthető. A Windows Vista Business ára 299 dollár, a fejlesztés 199 dollárért vásárolható meg.

A termékekről bővebb információ az alábbi oldalakon található:

Windows Vista Home Basic DVD-Rom

Windows Vista Home Basic Upgrade DVD-Rom

Windows Vista Home Premium DVD-Rom

Windows Vista Home Premium Upgrade DVD-Rom

Windows Vista Ultimate DVD-Rom

Windows Vista Ultimate Upgrade DVD-Rom

Windows Vista Business DVD-Rom

Windows Vista Business Upgrade DVD-Rom

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.