Hirdetés
. Hirdetés

Windowsos frissítő kedd: most jön a java!

|

A Microsoft ötféle Windows 10-hez ad ki kumulatív frissítéseket.

Hirdetés

Hirdetés

December 12-e frissítő kedd: a Microsoft minden hónapban ezen a napon jelenteti meg a Windows-rendszerek, köztük a Windows 10 frissítéseit

A Windows 10 kumulatív frissítései azért fontosak, mert nem csak a legújabb változtatásokat tartalmazzák, így telepítésük után teljesen naprakész lesz a rendszer.

A csomag elsősorban a biztonsági problémákra koncentrál, de helyek kapnak a benne szoftverhibák korrekciói és teljesítményjavító elemek is.

Ebben a hónapban a Microsoft öt különböző Windows 10 változathoz ad ki kumulatív frissítést. Ezek a rendszerek a következők: a Windows 10 (a 2015. júliusi kiadott első változat) a Windows 10 v. 1511 (a novemberi frissítés), Windows 10 v. 1607 (Anniversary Update), a Windows 10 v. 1703 (Creators Update) és Windows 10 v. 1709 (Fall Creators Update).

A legtöbb kumulatív frissítéshez hasonlóan az e havi is a rendszer újraindítását igényli, és a telepítés előtt biztonság kedvéért érdemes minden munkát elmenteni, nehogy valami telepítési hiba folytán értékes anyagokat veszítsünk el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.