Hirdetés
. Hirdetés

WLAN roaming 6 ország 8000 HotSpotján

|

A T-Mobile magyarországi ügyfelei mostantól újabb 5 ország T-Mobile WLAN hozzáférési pontjain roamingolhatnak.

Hirdetés

Ennek köszönhetően az itthon megvásárolt hozzáférési lehetőséggel Lengyelországon túl már Németországban, Ausztriában, Nagy-Britanniában, Csehországban és Hollandiában is, összesen több mint 8000 helyen vehetik igénybe a HotSpot szolgáltatást.

Világszerte egyre népszerűbb a WLAN, a gyors vezeték nélküli hozzáférés pl. szállodákban, éttermekben, kávézókban biztosítja az internetezést és elektronikus levelezést. Beépített WLAN kártyával, hordozható számítógép, kézi számítógép vagy akár erre alkalmas mobiltelefon segítségével nagy sebességgel, akár utazás, várakozás közben elérhető az internet, az elektronikus levelezés, vagy akár a vállalati intranet.

A T-Mobile a hazai mobilcégek közül HotSpot néven elsőként vezette be a szolgáltatást és a magyar mobilpiacon a legnagyobb számú WLAN hozzáférési ponttal rendelkezik. A T-Commal közös belföldi roamingon túl a legnagyobb hazai mobilszolgáltató eddig a lengyelországi ERA-val állapodott meg a WLAN pontok átjárhatóságáról. A nemzetközi roaming partnerek köre februártól a T-Mobile csoport több tagjával bővült, így a magyarországi T-Mobile-osok ezentúl Németországban, Ausztriában, Nagy-Britanniában, Csehországban és Hollandiában is, összesen több mint 8000 WLAN elérési ponton vehetik igénybe a gyors internetet (akár 11 mbps), küldhetnek vagy fogadhatnak elektronikus leveleket.

A roamingra használható 15 és 30 perces HotSpot hozzáféréssel a fent felsorolt országokon túl hamarosan az Egyesült Államokban a T-Mobile, Svájcban a Swisscom, és Finnországban a TeliaSonera WLAN pontjai is elérhetővé válnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.