Hirdetés
. Hirdetés

Xerox Phaser 6110MFP nyomtató teszt

|

Hálózati portjával, és huszonnégy ezer oldalas havi terhelhetőségével kis- vagy akár közepes méretű munkacsoportok kiszolgálására is alkalmas lehet az új Xerox Phaser 6110MFP.

Hirdetés

Figyelembe véve, hogy lézertechnológiával dolgozik és egy 50 lap kapacitású automatikus lapadagolója is van, a Xerox Phaser 6110MFP mérete átlagos, vagyis ahhoz azért túl terjedelmes, hogy az íróasztalunkra helyezzük. Felemelni az alján lévő két bemélyedésnél megfogva lehet, ezek lehetnének egy kicsit mélyebbek is. Kezelőpanelja enyhén megdöntött, kezelőgombjai logikus elrendezésűek, a faxoláshoz 16 gyorstárcsázó gombja is van rajta. LCD kijelzőjén 2 sorban soronként 16 karaktert tud megjeleníteni. A menürendszer magyar nyelvűre is állítható, de sajnos a kijelzőnek nincs háttérvilágítása, így egy sötét irodasarokban nehezen olvasható.


Műszaki adatai szerint a bemeneti lapadagolójába 140 A4-es lap fér, míg a kimeneti tálca, - amely nem más, mint egy mélyedés a vezérlőpanel alatt, és egy kihajtható műanyag támasz akadályozza meg a lapok kicsúszását – 100 lap kapacitású. Alapkiépítésben a lapadagoló kapacitása kicsit kevés, bár az opcionális második adagoló révén 250 lappal bővíthető.


A színes nyomtatás és másolás sebessége a fekete-fehérnek csupán a negyede, ami arra mutat, hogy elsősorban azokba az irodákba szánták, ahol csak időnként van szükség színes nyomatokra vagy másolatokra. Az 50 lap kapacitású automatikus dokumentumadagolóval gyorsan digitalizálhatóak a számlák vagy a szerződések.

 

 

xerox_phaser_6110_mfp.jpg

Hasznos lehetőség, hogy az előlapon lévő USB portra csatlakoztatott USB tárolón lévő BMP, TIFF, vagy JPEG formátumú képeket, és a PDF formátumú dokumentumokat közvetlenül, azaz számítógép nélkül nyomtathatjuk ki. A szkennelt képeket és dokumentumokat ugyanilyen formátumokban menthetjük el az USB tárolóra, így alkalmanként az is tudja használni a szkennert, aki sem közvetlenül, sem pedig a hálózaton keresztül nem éri el. Az USB tárolóra menthetjük a faxoláshoz létrehozott címjegyzéket, illetve visszatölthetjük róla a készülékbe.

 


Az USB tároló kezelése természetesen elég egyszerű, lekérdezhetjük a szabad terület méretét, törölhetünk róla állományokat és leformázhatjuk a tárolót.
Valamennyi cserélendő alkatrész – festékkazetták, fényhenger és a festékpor gyűjtő tartály – cseréje gyors és egyszerű, de az előbbiek kapacitása kissé alacsony. A fekete toner 2 ezer, a színes ezer, 5%-os fedettségű oldalra elegendő. A nyomtatóval szállított kazettáknál csak 1500, illetve 700 oldalra. A fényhengert 20 ezer fekete-fehér oldal, a festékpor tartályt pedig 5 ezer oldal kinyomtatása után kell cserélni. Tonertakarékos üzemmódot nem tudunk beállítani.

 

 

xerox_phaser_6110_mfp_2.jpg

Noha GDI nyelvű nyomtató, a Windows mellett használható Macintosh és Linux operációs rendszer alatt, bár az utóbbi esetben csak az USB interfésszel. A szoftvermeghajtóknak és a CD-n lévő felhasználói kézikönyvnek van magyar nyelvű változata is.

Névjegy
Termék: Xerox Phaser 6110MFP

Forgalmazó: Xerox Magyarország Kft.
Ár: 166 0400 Ft
Web: a Xerox Phaser 6110MFP nyomtató oldala

 

Adatok

  • lézer technológia
  • 2400×600 dpi felbontás
  • 128 MB alapmemória
  • Névlegesen 14 másodperc 1 db fekete-fehér, 26 másodperc 1 db színes A4 nyomtatása
  • 250 lapos lapadagoló (opcionálisan 500 laposra bővíthető)
  • 1200 oldal havi terhelhetőség, 24 000 oldal havi maximális terhelhetőség
  • USB 2.0 port, Ethernet port
  • 600×1200 lapolvasó felbontás
  • Teljesítmény: max 1300 W
  • 20,5 kg-os tömeg
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.