Hirdetés
. Hirdetés

A nyalogatható TV hírére felizzott a felnőtt tartalom iránti kereslet

|

A pornó őrületes lesz - írták a kommentelők.

Hirdetés

Itt a nyalogatható tévé, amivel a megjelenített képek látványa mellett azok ízét is érezheti az, akinek nem okoz problémát, ha a nyelvét egy kijelzőt kell végighúznia.

A feltaláló, Homei Miyashita reményét fejezte ki abban, hogy alkotása segíteni fogja az embereket a kommunikációban a világjárvány idején, de sokak szerint a képernyő nyalogatása egyenesen "őrültség".

Hirdetés

A Taste the TV (TTTV) névre keresztelt eszköz nemrég két innovációs díjat is nyert. Egy 10 ízanyagból álló tárolót tartalmaz, amelyeket a megjelenített képnek megfelelően vegyít a szerkezet, és permetezi a képernyőt borító átlátszó higiénikus filmrétegre, hogy a felhasználó megkóstolhassa. Az ízek között van édes, savanyú, keserű, fűszeres, pikáns és sós.

"A cél az, hogy az emberek számára lehetővé tegyük, hogy akár otthon maradva is átélhessék azt az élményt, mintha a világ másik felén egy étteremben ennének" - mondta Miyashita, aki a Tokiói Meidzsi Egyetem átfogó matematikai karán dolgozik - idézi a Reuters.

A tudósnak és 30 diákjának körülbelül egy évébe telt, mire elkészült a prototípus, amelynek kereskedelmi változata körülbelül 100 000 jenbe (875 dollár, 285 ezer forint) kerülne. Az eszköz Miyashita szerint potenciálisan a sommelier-k és szakácsok távoktatására, valamint a szórakoztatóiparban is használható lenne.

A TTTV feltalálója most a permetezési technológia más eszközökben való felhasználásáról tárgyal, és reméli, hogy létrehozhat egy olyan platformot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az ízek letöltését.

Nem világos azonban, hogy az innovatív eszközt a nagyközönség befogadná-e, különösen a világjárvány idején. A közösségi médiában számos kommentelő kételyeket fogalmazott meg a nyalható tévé jövőjével kapcsolatban.

"Elég régóta vagyok a közegészségügyben ahhoz, hogy mindent lássak..." - állt az egyik döbbent tweetben, egy másik pedig azt írta, hogy "a fejlesztők meghibbantak".

"Amikor a McDonald's mellett mentek el, de anya azt mondja, hogy otthon van nyalogatható LG tévénk" - viccelődött egy harmadik kommentelő.

"A pornó őrületes lesz" - vélték egyöntetnűen a felhasználók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.