Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung és a Red Hat együtt fejlesztik a következő generációs memóriaszoftvereket

|

A mesterséges intelligencia, az AR és a gyorsan közeledő metaverzum által vezérelt adatok exponenciális növekedése felforgató változásokat hoz a memóriatervezésben.

Hirdetés

A Samsung Electronics és a Red Hat bejelentette, hogy széles körű együttműködést alakítottak ki a következő generációs memóriamegoldások szoftvertechnológiái terén. A partnerség a nyílt forráskódú szoftverek fejlesztésére és validálására összpontosít a meglévő és új memória- és tárolási termékekhez, beleértve az NVMe SSD-ket, a CXL memóriát, a számítási memóriát/tárolást (HBM-PIM, Smart SSD-k) és a szöveteket a szorosan integrált memória hardver és szoftver kiterjedt ökoszisztémájának kiépítésében - jelentették be a Samsung híroldalán.

A mesterséges intelligencia, az AR és a gyorsan közeledő metaverzum által vezérelt adatok exponenciális növekedése felforgató változásokat hoz a memóriatervezésben, ami kifinomultabb szoftvertechnológiákat igényel, amelyek jobban kapcsolódnak a legújabb hardverfejlesztésekhez.

Hirdetés

Az új partnerség az első alkalom, hogy a Samsung összefog egy nyílt forráskódú szoftvercéggel. A stratégiai együttműködés kiterjesztéseként a koreai tech óriás elindítja a Samsung Memory Research Cloudot (SMRC), ahol a két vállalat szoftvermegoldásokat fejleszt és ellenőriz különböző szerverkörnyezetekben. A nyílt együttműködési központként működő SMRC lehetővé teszi az ügyfelek és a partnerek számára, hogy az új szoftvertermékeket a memóriahardverrel való optimális kombinációk konfigurálása során értékeljék.

A vállalatok részt vesznek majd a nyílt forráskódú közösségekben, például a Linux Foundationben is, hogy szoftvertechnológiájuk teljes körű támogatást élvezzen a Red Hat Enterprise Linuxban és más nyílt forráskódú szoftvercsomagokban. A Samsung az év második felében tervezi megnyitni SMRC platformját, és arra számít, hogy az a jövőbeni IT-rendszerek innovációjának folyamatos katalizátoraként fog működni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.