Hirdetés
. Hirdetés

Értéktelen vicc - A Wall Street farkasa lealázta ezeket a kriptókat

|

A blokklánc technológiával semmi baja, de a mémkriptók mögött állókat börtönbe küldené.

Hirdetés

A Wall Street Farkasának nevezett hírhedt pénzember, Jordan Belfort lehordta a mém kriptopénzeket, mondván, hogy néhányuk alkotóját egyszerűen börtönbe kellene zárni.

Belfort, akit Leonardo DiCaprio alakított a filmvásznon a Wall Street farkasa című Oscar-díjra jelölt filmben, a The Sun című napilapnak azt mondta, hogy az olyan kriptovaluták, mint a Shiba Inu és a Dogecoin olyan viccpénzek, amelyeknek sem értékük, sem hasznuk nincs. "Az emberek kihasználják a szabályozatlan piacot, és olyan hulladék érméket hoznak létre, amelyeknek nincs értékük és nincs hasznuk sem" - mondta.

Hirdetés

"Őrült történeteket hallani emberekről, akik milliókat és milliárdokat keresnek, de minden ilyen emberre 10.000 vagy 100.000 olyan ember jut, aki emiatt taccsra kerül. Ez nem egy megfelelő befektetés."

Belfort, akit az 1990-es években börtönbe zártak tőzsdei manipuláció miatt, azt is mondta, hogy a mémérmék mögött állókat is vád alá kellene helyezni. "Az embereknek komolyan börtönbe kellene menniük - törvénytelen, amit csinálnak. Kizárt ugyanis, hogy ezek valaha is működni fognak."

"Minél hamarabb lépnek közbe a kormányok, annál jobb a kriptónak, mert amikor a hatóságok elkezdenek szabályozni egy sötét piacot, az egyre nagyobb és jobb lesz" - mondta Belfort.

A kegyvesztett kereskedő, aki ma már sikeres motivációs előadó, azonban dicsérte a blokklánc technológiát, mondván, hogy rajong érte.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.