Hirdetés
. Hirdetés

Felzabálja a mobilkeretet az Android egy hiba miatt

|

A Google már gőzerővel dolgozik a javításon.

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentette a Google, hogy az Android legújabb változata, az Oreo egy hiba miatt akkor is használja a mobil adatátvitelt, ha az eszköz wifi kapcsolattal csatlakozik az internetre, ami a mobil adathasználat nagymértékű növekedéséhez és a havi adatkeret gyors lemerüléséhez vezet. A problémát az okozza, hogy a mobil operációs rendszer végleges verziójában a fejlesztők elfelejtették beállítani, hogy a mobil adatátvitel automatikusan kapcsolódjon ki, ha wifi kapcsolat áll rendelkezésre. Amíg a hibajavítás elkészül, a felhasználóknak manuálisan kell kikapcsolniuk a mobil adatátvitelt, amikor wifi-re térnek át annak érdekében, hogy ne használják feleslegesen a mobil adatkeretüket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.