Hirdetés
. Hirdetés

Ilyen kis drónt még aligha látott!

|

Alig 15 gramm, de éjjel-nappal nagyszerű légi felvételeket készít.

Hirdetés

Hirdetés

Az Univerzum tágul, a műszaki világ alkotásai pedig zsugorodnak, és hogy ez alól az örök szabály alól a drónok sem vonhatják ki magukat, arra a Cheerson legújabb nanodrónja az ékes bizonyíték.

Az aprócska jószág mindössze 15 grammot nyom, és bőven elfér a tenyerünkben, de így is alkalmas arra, hogy kamerájával trükkös szögekből remek felvételeket készítsen.

Négy parányi rotorjával ördöngösen manőverezik, pördül, fordul,  még kolibri módjára egy helyben is tud lebegni. Repülési stabilitása kiváló, és beépített LED fényei jóvoltából éjszaka is forgathatunk vele.

A világ (jelenleg) legkisebb drónja (Forrás: Cheerson)

Ha az irodánk vagy a lakásunk körül jól megröptettük, egy USB kábelen keresztül tudjuk az akkumulátorát újratölteni: a teljes feltöltés fél órát veszi igénybe. A csomagban megbújik négy tartalék rotor (arra az esetre, ha kicsit elmanővereznénk magunkat a joystickkel), és kapunk egy 2 gigabájtos microSD kártyát is, amire a képeket gyűjthetjük.

A kütyü a World's Smallest Drone (A Világ Legkisebb Drónja) névre hallgat, és 50 dollárba kerül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.