Hirdetés
. Hirdetés

Jó vagy az Excelben? Nagyot kaszálhatsz!

|

A Microsoft bajnokságán 7500 dollárt nyerhet az a diák, aki a legprofibban tudja kezelni a Wordöt, az Excelt és a PowerPointot.

Hirdetés

A szakmai önéletrajzok egyik leggyakoribb füllentése az az állítás, hogy a jelentkező jártas az Excel kezelésében. Aki megnyitotta már valaha is a Microsoft táblázatkezelő szoftverét, tanúsíthatja, hogy a program első látásra nagyon ijesztő, és sokan később sem képesek megbarátkozni vele. De aki veszi a fáradságot, és mesteri fokozatra fejleszti magát benne, komoly pénzeket kereshet - és nem csak a munkaerőpiacon, hanem egy különleges bajnokságon is.

Hirdetés

A Microsoft Office Specialist Championship egy olyan nemzetközi verseny, amelyben 13-22 éves diákok mutathatják meg, hogy igazi virtuózai a Word, az Excel és a PowerPoint programok használatának. Nem babra megy a játék: a harmadik helyezett 1500, a második 3500, az első 7500 dollárt kap, mellé pedig egy serleget, érmet, és elismerő oklevelet a Microsofttól.

A verseny évről évre több érdeklődőt vonz: 2019-ben 119 országból 850000 jelentkezés érkezett, és az utolsó fordulóra 160 versenyző maradt küzdelemben.

2018-ban az akkor 15 éves Kevin Dimaculangan szerezte meg az első helyet, aki a nagy diadal után azt nyilatkozta, hogy - micsoda meglepetés - szoftvermérnök szeretne lenni. Erre minden esélye meg is van, mert a Microsoft Office Specialist Championsh szakmai rangja igen magas, és aki itt kiemelkedő eredményt ér el, azt tárt karokkal fogadják minden rangos egyetemen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.