Hirdetés
. Hirdetés

MI és mi: a mesterséges intelligencia hatása a mindennapi életünkre

|

Fontos rendezvény az MI azon oldaláról, amiről csak kevés szó esik.

Hirdetés

A Neumann Társaság eddig online formában lebonyolított, nagysikerű meetup-sorozata ezúttal visszaköltözik a személyes térbe, és június 9-én 16 órakor a Dunapark Kávéház és Étteremben (1137 Budapest, Pozsonyi út 38.) kerül megrendezésre. A nyári szünet előtt ez lesz az utolsó ilyen rendezvényük. A meetup témája a mesterséges intelligencia (MI).

A MI egyre elterjedtebb használata folyamatosan átalakítja az életünket, hatással van mindennapjainkra. Számos fórum foglalkozik ennek technikai, technológiai kérdéseivel. A Neumann Társaság ezúttal azt szeretné inkább megvizsgálni és előtérbe helyezni, hogy hol és hogyan találkozunk majd ezzel magánemberként vagy szakmai életünkben, milyen határokat lehet és kell felállítani, hol van ebben az állam szerepe, illetve milyen etikai problémákat vet fel a mindennapok során.

Hirdetés

A témát két szakértő segítségével járják körül. Egyik szakértő Dr. Tilesch György, a PHI Institute for Augmented Intelligence elnöke, a MI és innováció világszerte elismert szakértője és tanácsadója. Több évtizede tevékenykedik MI-ökoszisztémák iparágközi közvetítőjeként, a tavaly magyarul is megjelent Mesterség és intelligencia című bestseller társszerzője, a Harvard Experfy tanácsadó testületének tagja és a Neumann Társaság mesterséges intelligencia nagykövete.

Másik szakértő Dr. Vadász Pál, a Montana Tudásmenedzsment Kft. alapító ügyvezetője, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Információs Társadalom Kutatóintézetének vezető kutatója, egyszersmind a tíz főnél kisebb ügyvédi irodák Európai Uniós MI-stratégiáját kidolgozó munkacsoport szakértője, a Neumann Társaság elnökségének állandó tanácsadója.

A meetup során várják a résztvevők kérdéseit és felvetéseit is.

A helyek száma a terem befogadóképességének függvényében korlátozott. A részvételi díj 4.000 Ft, a Neumann Társaság tagjai számára viszont ingyenes.

Regisztrációs link: https://forms.office.com/r/WvJcu2NMK2

MI és mi: a mesterséges intelligencia hatása a mindennapi életünkre

Helyszín: Dunapark Kávéház és Étterem, Budapest, 1137 Pozsonyi út 38.

Dátum: 2022.06.09.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.