Hirdetés
. Hirdetés

Rejtélyes Windows 10 frissítés jött ki

|

Sokáig nem lehetett tudni, hogy vajon milyen hibát javít a dokumentáció nélküli frissítés.

Hirdetés

Hirdetés

Szakítva eddigi gyakorlatával, a Windows 10 évfordulós frissítéséhez (1607-es verzió) kiadott KB4033637 jelű javítófolt esetében nem tett közzé tájékoztató anyagot a Microsoft, ami felborzolta azon biztonságtudatos felhasználók kedélyeit, akik nem szívesen telepítenek a számítógépükre olyan frissítéseket, amelyekről nem tudják, hogy mire valók. A szóban forgó javítófoltot még mindig ajánlják a Windows 10 rendszerekhez, és furcsa módon nem szerepelt az augusztus 8-i foltozókedd kínálatában sem. Időközben egy rámenős felhasználó kiderítette, hogy a KB4033637 nem más, mint az 1607-es verziószámú Windows 10 PC-ken futó Flash Playerhez készült biztonsági javítás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.