Hirdetés
. Hirdetés

Sok vállalat titokban működik együtt a ChatGPT-vel, de most lebuktak

|

Jelenleg több mint 80 szolgáltatás kapcsolódik a chatbothoz.

Hirdetés

Egy programozó egy kiskapun keresztül felfedezte, hogy a ChatGPT sokkal több céggel fejleszt bővítményeket, mint amennyiről korábban tudott. A hacker rez0 hozzáférést szerzett a ChatGPT API-jához, és felfedte, hogy jelenleg több mint 80 szolgáltatás kapcsolódik a chatbothoz. Az OpenAI, a ChatGPT fejlesztő cégének, az OpenAI-nak a bemutatójában erről soha nem volt szó.

A bővítmények tudáselőnyt biztosíthatnak a ChatGPT-nek a versenytársakkal szemben. A vállalatok plug-in-ként integrálhatják szolgáltatásaikat a ChatGPT-be, így a chatbot segíthet ügyfeleiknek az adatok értékelésében - írja a Golem.de.

Hirdetés

A Google-lal ellentétben, amely minden oldalt beolvas az indexeléshez, és a felhasználói lekérdezéseket linkek formájában adja vissza, a ChatGPT természetes nyelven adhatna információt. Az OpenAI néhány saját bővítményt is ad, például a kódok értelmezéséhez és a webről való információszerzéshez.

Nem tudni pontosan, hogy a bővítmények mikor kerülnek bevezetésre. A frissítéssel a ChatGPT valós idejű információkhoz és API-khoz férhet hozzá, hogy műveleteket hajtson végre a felhasználók számára - például receptet hozhat létre, felírhatja a hozzávalókat egy bevásárlólistára, kiszámíthatja az egy adagra jutó kalóriatartalmat, és elküldheti a bevásárlólistát egy online kézbesítőszolgálatnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.