Hirdetés
. Hirdetés

Új Skype-szolgáltatás profiknak

|

A videocsevegések alatt megnyithatunk egy valós idejű kódszerkesztőt, és tesztelhetjük az állásért folyamodók programozási képességeit.

Hirdetés

Hirdetés

A Skype új szolgáltatást mutatott be, amely azok számára lehet hasznos, akik technikai jellegű állásinterjúkat akarnak online lebonyolítani.

Az egyelőre betekintő változatban létező funkció lényege, hogy a beszélgetések alatt a Skype-felhasználók párhuzamosan használhatnak egy valós idejű szerkesztőt a platform Interviews helyén.

Vannak azonban korlátozások. A böngészőt angol nyelvre kell állítani, és a kódszerkesztő csak Edge vagy Chrome alatt fut.

A szerkesztő hét programozási nyelvet támogat (C, C++, C#, Java, JavaScript, Python, Ruby), és beépített szintaktikai elemzővel  segíti a hibák kiszűrését. 

Léteznek más valós idejű kódszerkesztők is, például a HackerRank, a CodeVue és a Codility. De az eszköz beépítése a videocsevegésekbe azzal a haszonnal ját, hogy a felhasználóknak nem kell ide-oda ugrálniuk a különböző alkalmazások között, és így az egész folyamat leegyszerűsödik.

A Skype mindenkit arra bíztat, hogy próbálja ki a szolgáltatás betekintő változatát, és küldjön róla visszajelzést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.