Hirdetés
. Hirdetés

Újgenerációs adósságkezelő alkalmazást fejlesztett az AxFina és a Grape Solutions

|

A magyar tulajdonú vállalat fontos szerepet játszott a nemzetközi FinTech megoldás fejlesztésében.

Hirdetés

Az AxFina alkalmazása magánszemélyeknek nyújt segítséget a pénzügyi nehézségeik leküzdésében, mivel egy platformon, kényelmesen kezelhetővé teszi az adósságokat. A Finastic app kiszámítja a legoptimálisabb visszafizetési tervet, majd létrehozza és nyomon követi azt. A magyar tulajdonú Grape Solutions fontos szerepet játszott a nemzetközi FinTech megoldás fejlesztésében, beleértve a Finastic felület webes és iOS/Android mobilalkalmazását.

A bécsi központtal rendelkező AxFina fő célja a hagyományos hitelkiszolgálási és adósságbehajtási folyamatok javítása. A Grape Solutions Zrt.-vel közösen fejlesztett alkalmazás, a Finastic egy olyan digitális pénzügyi technológia, amely lehetővé teszi a vállalatok számára a követelésbehajtási folyamat hatékonyságának növelését, költségeinek csökkentését, miközben biztosíthatják ügyfeleik számára a tartozáskezelés gyors, és kényelmes módját.

Hirdetés


Az innovatív FinTech megoldás többcsatornás kapcsolattartást hoz létre a vállalat és annak ügyfelei között, biztosítja az adósok számára az egy kattintással történő törlesztést, illetve a felhasználók ismétlődő törlesztéseket is automatikusan beállíthatnak online. Az alkalmazás segít az adósoknak a törlesztések előre tervezésében, amely a vállalatok számára is átláthatóbb adósságbehajtást eredményez. A személyre szabott üzenetek javítják az adós és a vállalat közötti kapcsolatot.

"Mindig izgalmas olyan feltörekvő megoldásokban részt venni, amelyek egyszerűbbé teszik mindennapi életünket. Az átláthatóság és a kiszámíthatóság nemcsak a pénzügyi szolgáltatásokban, hanem általában véve is kulcsfontosságú. A Finastic egy olyan hiánypótló alkalmazás, amely hozzájárul ahhoz, hogy a sokszor átláthatatlan pénzügyi világban megbízható segítséget kaphassunk" - tette hozzá Széll Szilárd, a Grape Solutions Zrt. vezérigazgatója.

"A Finastic követelésbehajtási megoldás küldetése, hogy új korszakot indítson el a pénzügyi tudatosság és tervezés terén, nemcsak innovatív eszközökkel, hanem legfőképpen empatikus behajtási megközelítéssel" - fejtette ki Johannes Wolfslehner, az AxFina technológiai igazgatója.

"Az ügyfélközpontúságra és a digitalizációra helyezzük a hangsúlyt az adósságbehajtási folyamatokban. Pénzügyi technológiánk lehetővé teszi üzleti partnereink számára, hogy ügyfeleik leküzdhessék a pénzügyi akadályokat" - mondta Michał Gębała, az AxFina digitális innovációért felelős vezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.