Hirdetés
. Hirdetés

Videósorozattal segíti a NAK a gazdákat az új közös agrárpolitika megismerésében

|

Mindezek mellett a kamara falugazdászai szakmai és technikai segítséget nyújtanak.

Hirdetés

Videósorozatot indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az új Közös Agrárpolitikáról (KAP). A csaknem húsz részes, néhány perces rövidfilmekben a gazdák és az érdeklődők megismerhetik a KAP történetét, finanszírozását, a közvetlen támogatások rendszerét a zöld felépítménnyel, közte az agro-ökológiai programmal, de tájékozódhatnak a fiatal gazdák támogatásáról, a termeléshez kötött támogatásokról, illetve a minden eddiginél nagyobb vidékfejlesztési forrás részleteiről is.

A videók a következő néhány hétben folyamatosan jelennek majd meg a NAK portálján, illetve Győrffy Balázs, a NAK elnökének Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján.

A kamara közölte azt is, hogy portáljukon rendszeresen frissülő gyűjtőoldalon ismerteti a Közös Agrárpolitikával kapcsolatos tudnivalókat, az új támogatási formák részletfeltételeit. Hozzátették, hogy emellett már tanulmányozható a feltételesség szabályrendszeréről, a termeléshez kötött támogatásokról, az agro-ökológiai programról, illetve a mezőgazdasági tevékenységüket megkezdő fiatal termelők támogatásáról szóló kiadvány is. Továbbá elérhető egy KAP-kalkulátor is, ahol a termelők saját gazdaságukra szabva kiszámolhatják várható támogatásukat - írták.

Mindezek mellett a kamara falugazdászai szakmai és technikai segítséget nyújtanak minden hazai gazdálkodónak, hogy sikeresen megfeleljenek az új elvárásoknak, és a legjobb döntéseket hozzák meg a támogatások igénylésekor.
Továbbá az egységes kérelmek beadásának időszakában készséggel állnak a gazdák rendelkezésére a támogatásigénylések benyújtásában - áll a közleményben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.