Hirdetés
. Hirdetés

Milyen telefont érdemes venni?

|

Mobilvásárláskor sokféle tulajdonság és lehetőség között választhatunk, partnerünk tanácsadó cikke segíthet tisztázni a kérdéseket.

Ma már olyan sok modell közül lehet választani a telefon-piacon, hogy komoly fejtörést okozhat a megfelelő termék megtalálása. Azonban, ha pontosan tudjuk, hogy mire vágyunk könnyen képesek leszünk szűkíteni a kínálatot, így egyszerűbb lesz a választás. Érdemes abban az esetben is szemügyre venni lehetőségeinket, amennyiben korlátozott összeg áll rendelkezésünkre.

Hirdetés

Hogyan vásárolj olcsó telefont?

Melyek az első lépések, amit figyelembe kell venni, ha telefont szeretnél vásárolni? Ebben a rövid cikkben pár tanáccsal szeretnénk segíteni, hogyan lehet egyszerűbb egy új telefon kiválasztása, hogyha minél olcsóbban szeretnéd megúszni a vásárlást. Hogyha nem ismered a piac adta lehetőségeket vagy, ha többet szeretnél megtudni a telefonokról, ez a cikk neked szól.

Az első lépés, hogy döntsd el milyen telefont szeretnél. Világszerte az eladott telefonok 99%-a Android vagy Apple operációs rendszerrel vannak ellátva, így el kell döntened, hogy melyiket szeretnéd; egy iPhone-t vagy egy Androidos telefont?

Az alkalmazások, szolgáltatások és a funkciók szempontjából is ezen lehetőségeket kell megvizsgálni. A mobiltelefonok-piacát az Apple és a Google uralja és irányítja. Több technológiai vállalat is megpróbált részesedést szerezni, azonban a próbálkozások sikertelennek bizonyultak; mint például a Microsoft esetében.

Az Android előnyei (a rendszer felhasználói szerint):

  • Nagy a választék; választhatsz olcsó vagy drága árkategóriajú készülékeket is,
  • Az Android prémium termékei a legújabb technológiával rendelkeznek - mint az 5G és a Quad-Lens kamerák,
  • Az Android nyitottabb rendszer, mint az iOS; az Android személyre szabható,
  • Az OLED kijelzők garantáltak.

Az iOS előnyei (a rendszer felhasználói szerint):

  • Biztonságosabb, mint az Android,
  • Az iPhone készülékeknek jobb a szoftveres támogatottságuk,
  • Az iPhone alkalmazások jobbak, mint az Android alkalmazások,
  • Az iPhone telefonok élettartama hosszabb, mint egy Androidos készüléké
  • A régebbi iPhone modellek jól működnek; sok évvel a piacon való megjelenése után is,
  • Az Apple processzor a legerősebbként van számontartva.

okostelefonok az eMAG webáruházban
okostelefonok az eMAG webáruházban

Szeretnél pénzt megtakarítani? Válassz egy használt telefont, vagy vásárolj részletre!

Az iOS és Android telefonok legújabb és legnépszerűbb modelljei drága készülékeknek számítanak. Annak ellenére, hogy jó befektetésnek bizonyul, meglehetősen magas összeg lenne, főleg hogyha évente szeretnénk cserélni telefonunkat, az újabb modell megjelenésével.

Ezt a hirtelen kiadást kerülheted el, ha részletre vásárolsz vagy egy régebbi modellt választasz. Hogyha részletre vásárolsz telefont egyből megkaphatod a legújabb technológiát, anélkül, hogy egyből sok pénzt kelljen kiadni. Ezzel a fizetési móddal lehetséges, hogy a nagy értékű vásárlásaidat egyenlő részletekben hónapokon keresztül térítsd vissza.

Hogy működik mindez?

Először is keress egy olyan boltot ahol lehet mobiltelefont részletre vásárolni. Miután kiválasztottad a számodra ideális telefont jelezd az eladó számára, hogy részletfizetést szeretnél, kérd az ő segítségét! Hogyha online szeretnél telefont vásárolni részletfizetéssel, akkor a fizetési módoknál kell kiválasztanod ezt. Ezek után felveszik veled a kapcsolatot és tájékoztatnak a további teendőkről. Így elkerülheted, hogy hirtelen nagy összeget kelljen kifizess.

Ha egy felújított modellt választasz sok pénzt megtakaríthatsz vele és akár egy jó teljesítményű viszonylag új modell a tiéd lehet sokkal alacsonyabb áron. Jelenleg az iPhone 8 Plus és az iPhone X is jó választásnak bizonyulna. Ha inkább Androidos telefont szeretnél, választhatsz egy Google Pixel 2 XL-t, mivel ezek a telefonok még 2022-ig megkapják a frissítéseket. De jó választás lehet egy Samsung Galaxy S9 vagy egy Galaxy Note 9 is.

Egy felújított telefon, egy olyan például mint egy iPhone 8 Plus modell, ugyanolyan megfelelően működhet, mint egy új telefon. Mivel a mai modern telefonok rendkívül nagy teljesítményűek, sok ember nem használja ki a telefon képességeit és funkcióit, így az olyan régebbi modellek is, mint az iPhone 8 Plus néhány év múltán is kifogástalanul működnek. Természetesen az iPhone 11 legújabb modellje erősebb és jobb fényképezőgéppel rendelkezik, kevesebb pénzért hozzájuthatsz és továbbra is magas teljesítményen működik.

További részletekért látogass el ebbe a webáruházba, ahol biztosan tudsz mobiltelefont vásárolni részletfizetéssel és mindezt online. Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit, valamint a széles termékkínálatban biztosan megtalálod az általad keresett modellt, legyen egy régebbi típus vagy a legújabb technológia.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.