Hirdetés
. Hirdetés

145 millió tablet talál gazdára idén

|

Az ABI Research szerint legalábbis ennyit adnak majd el az egyre növekvő piacon.

Hirdetés

Mostanra kétség sem férhet hozzá, hogy a tabletek piaca olyan végeláthatatlan növekedési pályára állt, mint néhány éve azt a netbookoknál is megfigyelhettük. Az ABI Research egy pontos számadatot is jósolt a 2013-as évre, ami az eladásokat illeti. Az elemzőcég szerint az új piaci belépők és az egyre olcsóbb modellek miatt idén már 145 millió ilyen eszköz talál gazdára.

A várakozások szerint a cégek is egyre nyitottabbak lesznek az effajta készülékek irányában. Ami azt illeti, az ABI Research szerint az idei 145 millió eladott készülék 19 százaléka üzleti felhasználók kezébe kerül majd.

A tableteket a legjobbak azok értékelhetik majd, akik kevés technológiai segítséggel dolgoztak eddig, azonban a vállalatoknak azt is mérlegelniük kell, hogy a dolgozók egy tablettel vagy egy asztali PC-vel járnak-e jobban. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.