Hirdetés
. Hirdetés

37 milliárdos közbeszerzést nyert a Gloster

|

Közbeszerzési eljáráson, konzorcium tagjaként nyert a Gloster, a két évre szóló megállapodás keretösszege 37 milliárd forint.

Hirdetés

A Gloster Infokommunikációs Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett információk szerint a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. "Megjelenítő eszközök beszerzése (MESZ22)" tárgyában meghirdetett keretmegállapodás megkötésére irányuló közbeszerzési eljárás során konzorciumi tagként nyertes ajánlatot tett.

A keretmegállapodás keretösszege mindösszesen nettó 37 000 000 000 Ft, időtartama pedig a hatálybalépéstől számított legfeljebb 24 hónapig tart. A keretmegállapodás nem biztosít automatikus megrendeléseket, az érintett szervezetek igényei alapján az egyes konkrét beszerzések újra versenyeztetésre kerülnek a keretmegállapodásban résztvevő konzorciumok között.

Az elkerülhetetlenek látszó világgazdasági lassulás ellenére 1 303 millió forintos szinten zárt a Gloster nyitott rendelésállománya a negyedév végén, ami harmadik egymást követő negyedévben jelent új rekordot a Társaság történetében. A növekedés mértéke is meggyőző, a rendelésállomány 84%-kal magasabb a tavalyi év hasonló időszakához képest. A nyitott rendelések döntő része szolgáltatás, melyeket a társaság biztosan teljesít az év végéig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.