Hirdetés
. Hirdetés

4 millió Ultra HD TV még idén

|

Az elemzők azt jósolják, meglehetősen keresett lesz a drága technológia.

Hirdetés

A 3D a televíziózásban 2011-ben jelent meg, és sokan azt hitték, hogy hamar a süllyesztőben végzi az elgondolás. A filmstúdiók miután úgy döntöttek, használják az ötletet, a 3D életben maradt, sőt, valamilyen szinten népszerű is lett. A helyét most viszont úgy tűnik, kénytelen átadni a 4K-s felbontásnak, tehát az Ultra HD TV-knek

Természetesen most is sokan kritizálják az új trendet, elvégre nem elég, hogy a Full HD sem terjedt még el mindenhol, a 4K-s felbontásnak egyelőre luxuskategóriás ára is van. Az elemzők bíznak abban, hogy azért jól fogy majd az effajta tévé. 

Bár a hiányzó tartalmak miatt egyelőre tényleg kétséges, mennyi 3840 x 2160 pixeles televízió kerülhet 2013-ban a boltok polcairól az otthonokba, az elemzők egyre nagyobb piacot látnak a technológiának. Míg korábban az iparági forrásokkal egybehangzóan "csak" 2,3-2,6 millió eladott készülékről beszéltek, addig mostanra már úgy gondolják, csak 2013-ban 3,5-4 milliót vehetünk a prémiumkategóriák kijelzőkből. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.