Hirdetés
. Hirdetés

500 dolláros noteszgép diszkontból

|

Az Everex Systems 498 dolláros áron 2900 Wal-Mart üzletben kezdte meg egy új, energiatakarékos noteszgép forgalmazását.

Hirdetés

A StepNote NC1500 a VIA 1,5 GHz-es C7-M processzorával dolgozik, amelynek a fogyasztása mindössze 12 watt. A noteszgép 512 MB DDR2 memóriát, 60 GB kapacitású merevlemezt, DVD írót, vezeték nélküli LAN portot tartalmaz. Képernyőjének az átmérője 39 cm, a megjelenítésről szintén a VIA UniChrome nevű grafikus lapkája gondoskodik. Az előre telepített Microsoft Windows XP Home alatt működő gép a VIA Enhanced PowerSaver és TwinTurbo energiatakarékos technológiáját használja, amellyel az akkumulátorról való működés ideje 20 százalékkal hosszabb a versenytársak gépeinél, a súlya akkumulátorral együtt 2,4 kg.
Az elemzők szerint a felhasználók nemcsak az alacsony ára miatt fognak megbarátkozni az ilyen, viszonylag szerény teljesítményű modellekkel. A beszerzéseknél a fogyasztás az energiaárak emelkedése miatt egyre többet nyom a latban, különösen azoknál a cégeknél, ahol több száz alkalmazott használ noteszgépet vagy PC-t.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.