Hirdetés
. Hirdetés

71,6 milliósra nő az amerikai tabletpiac

|

A Transparency Market Research szerint öt év alatt csak 13,1 százalékkal nő az ágazat.

Hirdetés

A legtöbb elemző szerint a tabletpiacra fényes jövő vár, hiszen már most is robbanásszerű keresletnövekedés figyelhető meg a szektorban. Ennek ellenére vannak olyanok, akik másképp gondolkodnak. A Transparency Market Research például úgy becsüli, hogy 2012. és 2018. között mindössze 13,1 százalékos növekedés lesz megfigyelhető az amerikai tabletpiacon.

A jóslatok szerint a legkeresettebb tábla az Apple terméke, az iPad marad. Azonban az Android-alapú eszközök végül megelőzik az összesítésben az iPadeket, erre pedig valamikor 2017-ben kerülhet sor, vélekedtek a szakértők. Szintén érdekes feltételezés, hogy a nagyobb tabletek folyamatosan veszítenek majd a népszerűségükből, de legalábbis annyira már nem lesznek kedveltek, mint a bemutatásukkor. 

Amennyiben a várakozások igaznak bizonyulnak, akkor a 8 hüvelykes és a kisebb tabletek iránt lesz nagy a kereslet, szemben a tavalyi évvel, amikor a 9,6 és 11 hüvelyk közötti méretosztályban 25 millió tábla talált gazdára. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.