Hirdetés
. Hirdetés

A 4iG-t az EFISZ tagjává választották

|

2019 szeptemberétől a 4iG Nyrt.-t is tagjai közé választotta az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége, az EFISZ. A szövetség a hazánkban aktív, elektronikus fizetési szolgáltatást nyújtó társaságok érdekképviseletét látja el.

Hirdetés

Az EFISZ kiemelt céljai között szerepel, a készpénzkímélő elektronikus fizetési eszközök és a pénzügyi szektor digitalizációjához kapcsolódó szolgáltatások társadalmi elfogadottságának és elterjedésének támogatása.

Hirdetés

Megválasztotta legújabb tagját az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ), amely a Magyarországon működő készpénzkímélő elektronikus fizetési szolgáltatást nyújtó társaságok önálló érdekközvetítő, érdekegyeztető és érdekképviseleti szervezete. A szakmai szövetségnek szeptembertől lett új tagvállalata a 4iG Nyrt., amely 15 éve van jelen a hazai és nemzetközi informatikai piacon pénzintézeti informatikai megoldásaival és szolgáltatásaival.

"Stratégiai célunk a magyarországi elektronikus fizetési rendszerek, modern szolgáltatási modellek kidolgozásának támogatása, illetve a lakosság és a szolgáltatók körében az új technológiák elfogadottságának növelése. Munkánkhoz új tagként kapcsolódik a hazai ICT piac egyik meghatározó szereplője, a 4iG Nyrt. - mondta Veres Mihály, az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége elnöke. "A hazai szolgáltatók és döntéshozók szövetségen belüli együttműködése azért is fontos, hogy a felgyorsult és megnövekedett fejlesztési igényeket megbízható és megtérülő formában szolgálhassák ki a magyarországi, vagy akár regionális üzleti léptékben megvalósítható projektek"- tette hozzá az EFISZ elnöke.

"15 éve veszünk részt informatikai megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal a pénzügyi szektor technológiai innovációjában. Az idei évtől a korábbinál erősebben fókuszálunk erre a stratégiai területre, ideértve olyan új fizetési megoldások, módok megvizsgálását, melyek kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetik a hétköznapi pénzügyeket. Ezeken a területeken jelentős növekedési potenciált látunk" - mondta Radó Gábor a 4iG Nyrt. kereskedelmi vezérigazgató-helyettese. "A pénzügyi szektor digitalizációs folyamataiban támasztott fejlesztési és üzemeltetési igényeket a 4iG teljes szélességében képes lefedni, számos megoldással és egyedi fejlesztéssel segítjük a pénzintézetek működését, hogy zökkenőmentesen léphessenek át a digitális üzleti jövőbe" - tette hozzá a társaság kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.  

Az EFISZ munkája túlmutat a fizetési értéklánc mögött álló üzleti modellek és IT rendszerek fejlesztésén, valamint a terület szereplőinek érdekképviseletén, tagsága pedig lefedi a terület legnagyobb, legfontosabb szereplőit: Budapest Bank Zrt., Diákhitel Központ Zrt., ERSTE BANK HUNGARY Zrt., GIRO Zrt., INTERTICKET Kft., Magyar Államkincstár, Magyar Posta Zrt., Magyar Telekom Nyrt., MKB Bank Nyrt., MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt., Nemzeti Mobilfizetési Zrt., OTP Bank Nyrt., Pénzjegynyomda Zrt., Vodafone Magyarország Zrt., 99999 Informatika Kft..

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.