Hirdetés
. Hirdetés

A CA lezárta a WILY felvásárlását

|

A CA ma bejelentette, hogy lezárta a vállalati alkalmazás felügyeleti piac egyik vezető megoldás-szállítója, a Wily Technology 375 millió dollár értékű készpénzügylet keretében végrehajtott felvásárlását.

Hirdetés

A felvásárlás tovább bővíti a CA piacvezető IT-menedzsment portfolióját és megerősíti a társaság eltökéltségét aziránt, hogy továbbra is a piac legerőteljesebben növekedő szegmenseinek élén maradjon. A felvásárlás révén a CA tovább erősítette képességét az alkalmazásoktól az infrastruktúráig terjedő teljes IT-menedzsment megoldásról (Enterprise IT Management - EITM) általa alkotott jövőképnek megfelelő megoldások szállításában, amelyek segítségével az ügyfelek egységesebbé és egyszerűbbé tehetik IT-infrastruktúráik irányítását.

A Wily megoldásai teljes körű valós idejű átláthatóságot biztosítanak az ügyféltranzakciók felett, ezzel lehetővé teszik, hogy az IT szervezetek sikeresen biztosítsák kritikus vállalati alkalmazásaik és IT infrastruktúrájuk stabil működését és folyamatos rendelkezésre állását. E megoldások révén az IT menedzserek gyorsabban észlelhetik és diagnosztizálhatják az alkalmazások lelassulását és hibáit, ezáltal jobb üzleti teljesítményre nyílik lehetőség, az ügyfelek jobb minőségű kiszolgálásban részesülhetnek és javul az IT beruházások megtérülése.

"Azzal, hogy a CA felvásárolja a Wily Technology-t, még több segítséget nyújt ügyfeleinek a mind bonyolultabbá váló IT környezet egységesebbé és egyszerűbbé tételéhez" - nyilatkozta Al Nugent a CA alelnöke és a társaság Enterprise Systems Management (ESM) üzletágának főigazgatója. "A CA jelenleg az egyetlen olyan cég, amelynek teljes körű, korlátlan betekintése van a vállalati IT környezetbe, a mindent átfogó alkalmazások szolgáltatási szintjeitől az infrastruktúra minden egyes eszközéig" - tette hozzá.

A CA - tervei szerint - a Wily termékeit a maguk kategóriájában a legjobb. Önálló termékként és az ESM üzletág, valamint a Business Service Optimization termék-portfolió részeként egyaránt piacra kívánja dobni. A Wily a CA ESM üzletágának önálló részlegeként fog működni.

"A Wily által szállított megoldások vezérelve továbbra is az ügyfél sikere iránti elkötelezettségünk lesz" - mondta Dick Williams, a Wily Technology volt vezérigazgatója, az újonnan felállított részleg vezetője. "Páratlan az a képességünk, amellyel ügyfeleinket hozzá tudjuk segíteni ahhoz, hogy vállalati alkalmazásaikból a maximális értéket hozzák ki. A CA részeként fel vagyunk készülve arra, hogy


fejlődésünk felgyorsul és a piacon fellelhető legfejlettebb menedzsment-megoldásokkal minden eddiginél szélesebb ügyfélkört érünk el."

A CA továbbra is teljes támogatást biztosít a Wily termékeinek, és a CA, valamint a Wily élő szerződéseiben előírt minden kötelezettségért helytáll. Az ügyfelek a Wily által biztosított támogatáshoz továbbra is a www.wilytech.com Internet-címen, e-mailben a support@wilytech.com címen juthatnak hozzá.

Bővebb információkért látogasson el a ca.com/wily oldalra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.