Hirdetés
. Hirdetés

A cégérték fokmérője

|

Egyre nagyobb átláthatóságot vár el a társadalom a vállalatoktól, derül ki az EY éves kutatásából.

Hirdetés

Hirdetés

A következetes értékeken és viselkedésen alapuló, egészséges cégkultúra ugyanis kritikus fontosságú a szervezetek iránti bizalom kialakításában. A beruházók is egyre nagyobb betekintést szeretnének a vállalati értékekbe. Az átlátható vállalati jelentések elterjedését nehezíti, hogy az adatok összegyűjtéséhez és elemzéséhez használható új technológiákban nem teljes a megkérdezett pénzügyi vezetők bizalma.

A válaszadók 60 százaléka kevésbé tartja hitelesnek és objektívnek a mesterséges intelligencia által létrehozott adatokat, és szívesebben támaszkodik a hagyományos rendszerekből származó adatokra, mondta Kónya Zsolt, az EY pénzügyi és számviteli tanácsadói szolgáltatásokért felelő vezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.