Hirdetés
. Hirdetés

A Cellum a legjobbak között

|

Superbrand lett a magyar mobilfizetési vállalat.

Hirdetés

Idén hetedik alkalommal ült össze a 14 tagú, független szakemberekből álló zsűri, amely szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntött arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet. A zsűri közel 4000 vállalat közül választotta ki a díjazottakat. A mobilfizetési technológiákat fejlesztő Cellum most először került be a legsikeresebb márkák közé.

Hirdetés

A Cellum a Közép-Kelet európai régió számos országában rendelkezik irodával, de jelen van Ázsiában és az Egyesült Államokban is.

„A mobilfizetési piac a világ egyik legdinamikusabban fejlődő iparága. Néhány évvel ezelőtt hazánkban még csak SMS parkolást tudtunk mobilról fizetni, de a Cellum már ezen a piacon is megkerülhetetlen szereplő volt. Ma már akár az üzletekben is használhatjuk pénztárcaként okostelefonunkat.

 

Az elmúlt időszakban a Cellum számos fejlesztésével találkozhattak a fogyasztók. A MasterCard Mobile, az Erste MobilePay és az OTPay mobilpénztárcák egyaránt a Cellum technológiájával működnek. Büszkék vagyunk rá, hogy ennek az elképesztő fejlődésnek motorjai lehetünk, és jó érzés, hogy ezt mások is elismerik. Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy Cellum nemzetközileg ismert óriás márkák mellett kerülhetett be a Superbrands díjazottjai közé ” – mondta el. Pápai Edit, a Cellum kommunikációs igazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.