Hirdetés
. Hirdetés

A Corel felvásárolta a WinZip Computingot

|

A grafikus szoftvereket gyártó Corel Corporation bejelentette, hogy befejezte a világ vezető tömörítőszoftver-gyártójának, a WinZip Computingnak felvásárlását.

Hirdetés

Az interneten az egyik leggyakrabban letöltött WinZip szoftver igen jelentős márkanév, amely mögött hatalmas felhasználói tábor áll, a kisvállalkozásoktól a mamutcégekig, az otthoni felhasználókat nem is említve. A tömörítés révén jóval hatékonyabb és gazdaságosabb az adattovábbítás és -tárolás, s a WinZip programcsalád titkosítási lehetőségei további védelmet nyújtanak a sérülékeny adatok számára.

"A Corel üdvözli többszörösen díjnyertes szoftverportfóliájának legújabb tagját" - mondta David Dobson, a Corel Corporation vezérigazgatója. "A hatalmas felhasználói bázisnak és a WinZip világmárka brandjének köszönhetően a WinZip ideális kiegészítője lesz a Corel grafikai szoftvereinek. A WinZip fejlesztői rövidesen csatlakoznak hozzánk, hogy együtt egy ígéretes jövőt építhessünk a grafikai alkalmazások piacán."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.