Hirdetés
. Hirdetés

A Dellt érdekli Carl Icahn ajánlata

|

Ez ugyanakkor azt jelenti, hogy mégis maradna a tőzsdén a Dell.

Hirdetés

Michael Dell egy ideje már azon igyekszik, hogy kivonja a cégét a tőzsdéről. Így a jövőben nem lenne a vállalat kitéve a részvényesek szeszélyeinek. A jelenlegi ügyvezető számára sajnálatos módon két másik ajánlat is érkezett a cégért. Az egyik az azóta visszalépett Blackstone csoport volt, a másik pedig a milliárdos befektető Carl Icahn

Bár az erőszakos átvételt sikerült megakadályozni Michael Dellnek, egyre inkább nem lehet nyugodt. Icahn egy olyan jobb ajánlatot tett, amiben jobb árakat adna a részvényekért, de nem kényszerítene mindenkit azok eladására. Gyakorlatilag ebben a formában maradna a tőzsdén a Dell. 

A Dell igazgatótanácsa részleteket kért Carl Icahntól az ajánlatával kapcsolatban. Ez nagyon rossz hír Michael Dellnek, hiszen Icahn már hangoztatta is, hogy kultúraváltást lát szükségesnek, és azonnal kirúgná Michael Dellt. Az ügyvezetőnek vélhetően jobb ajánlatot kell tennie, ha versenyben akar maradni.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.