Hirdetés
. Hirdetés

A gázszerelő is mobil nyomtat

|

A Zebra Technologies a kiszállást igénylő szolgáltatások hatékonyabbá tételét mobil nyomtatási megoldások alkalmazásával képzeli el.

Hirdetés

Az elmúlt 15 évben évi 22 százalékos átlagos növekedést elérő Zebra értékesítéseinek már 49 százaléka származik az Egyesült Államokon kívüli piacokról. A vállalat a közép- és kelet-európai régiót kiemelten kezeli, mivel hatalmas növekedési potenciált lát benne. Hazánk a régión belül is előkelő helyen áll, hiszen 2006-ban 38 százalékos növekedést ért el a vállalat Magyarországon, ami azért is jelentős, mert meghaladja a régió 27 százalékos növekedését.

Az eladások további lendületes növekedése várható, mivel ezen közvetlen ügyfélkapcsolatot igénylő ágazatokban még alig használnak hordozható nyomtatókat. A három fő tevékenységi terület közül a másik kettő sokkal szebb eredményeket mondhat magáénak itthon: a legnagyobb múltra visszatekintő ipari nyomtatók értékesítésében tavaly 50 százalékos növekedést ért el a vállalat, míg asztali nyomatatók esetén ugyanez a szám 56 százalék.

A Zebra a mobil nyomtatási megoldásokban látja a legjelentősebb fejlődési lehetőségeket - pillanatnyilag a mobil munkaerő hagyományosan tollat és papír alapú nyomtatványokat használ a kiszállások (gázszerelés, csomagszállítás, állatorvos) során, vagy a menetlevelek megírására. A mobilprinterek a vállalat szerint felgyorsítják az üzleti folyamatokat, kiküszöbölik a hibákat, elírásokat, az olvashatatlan kézírás okozta félreértéseket.

zebra3.jpg

A hordozható nyomtatók elektronikus adattárolást, s így utókövethetőséget tesznek lehetővé. Alkalmazásuk akár fél év alatt megtérülhet, mivel csökkenthetők az áruházi sorok, felgyorsítható az éttermi számlák elkészítése, lerövidíthető a szállítólevelek megírására fordított idő. További felhasználási lehetőségek rejlenek a kiskereskedelem, az áruházi beszállítás és átcímkézés, a logisztika, a raktározás, a gyártás, a vendéglátás, az egészségügy, a betegazonosítás, a postai szolgáltatások, a csomagszállítás és -azonosítás, a parkolójegyek és pótdíjak, az eszköznyilvántartás és a közműjavítások területén.

zebra2.jpg

A vállalat partnerein keresztül értékesíti a termékeit. Hazánk tavaly kapcsolódott be a Zebra globális partner programjába, ugyanebben az évben hozta létre hazai képviseletét - egyébként Magyarországon az első Zebra nyomtatót, egy Z60-ast 1988-ban értékesítették. A partnerprogram részeként újraakkreditálta már meglévő partnereit, és új megállapodásokat is kötött. Most 6 direkt, és 30-nál is több viszonteladói partnere van idehaza.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.