Hirdetés
. Hirdetés

A Goldman Sachs mentheti meg az Alcatel-Lucentet

|

Az Alcatel-Lucent újabb siralmas negyedéven verekedte magát keresztül. A hírek szerint a telekommunikációs eszközöket gyártó francia cég előrehaladott tárgyalásokat folytat a Goldman Sachs-szal veszteségei finanszírozásáról.

Hirdetés

A Bloomberg csütörtöki híradásában azt írta, hogy az Alcatel-Lucent tárgyalásokat folytat a Goldman Sachs-szal egy kölcsönszerződés megkötéséről. A riport szerint a New York-i székhelyű befektetési bank finanszírozná a komoly anyagi gondokkal küzdő telekom-óriást, amely egyes vagyontrágyait ajánlotta fel biztosítékként. A lap értesülései szerint a megegyezést még nem kötötték meg.

Az

Ben J.Ben J. Verwaayen, az Alcatel-Lucent vezérigazgatója

Alcatel-Lucent néhány hete tette közzé a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését. A cég vezérigazgatója az eseményen figyelmeztette a részvényeseket: nem lehetetlen, hogy a vállalat egyes vagyontárgyait - köztük az üvegszálas kábelek gyártásával foglalkozó divíziót és a vállalati megoldásokat fejlesztő üzletágat – kénytelenek lesznek pénzzé tenni, és több ezer fős leépítést is fontolgatnak.

Az Alcatel-Lucent számos nemzetközi telekommunikációs szolgáltatónak – köztük az AT&T-nek, a Verizonnak és a France Telecom-nak – szállít különféle technológiákat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.