Hirdetés
. Hirdetés

A Google belenéz a Facebookba

|

A két rivális megállapodott, hogy a Google a jövőben indexelni fogja a Facebook-profilokat és a nyilvános tartalmakat.

Hirdetés

Mi történik, ha egy ellenállhatatlan erő egy áttörhetetlen akadállyal találkozik? A Google és Facebook megtalálta a választ: üzletet kötnek!

A Wall Street Journal információi szerint a két óriás megegyezett, hogy a Google keresője a jövőben indexelni fogja a Facebook profilokat és az oldalakon nyilvános tartalmakat. Ez annyit jelent, hogy amit a Facebookon megosztunk, az megjelenik a Google keresési eredményei között, és ha rájuk kattintunk, rögtön bekerülünk a Facebook-alkalmazásba.

Fontos hangsúlyozni, hogy a Google csupán a nyilvános információkat látja, minden más rejtve marad a keresője elől. Az új szolgáltatás a tervek szerint Androidon, illetve iOS-en is elérhető lesz.

Miért támogatja egymást a két nagy ellenség, amelyik idáig annyi borsot tört egymás orra alá? Egyszerű: mind a ketten jól járnak az üzlettel. A Google keresőpiaci dominanciája még tovább erősödik, a világ legnépszerűbb közösségi hálózata pedig a világ legnépszerűbb keresőjén keresztül újabb kapukat nyit a felhasználók előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.