Hirdetés
. Hirdetés

A Huawei-től próbálja elcsábítani a mobilozókat a Samsung

|

Bár az akció már május 1 óta tart, kapóra jött a koreai gyártónak a kínai vállalatot sújtó amerikai exporttilalom.

Hirdetés

Hirdetés

A Korea Times cikke szerint becserélési akciót indított Szingapúrban a Samsung, melynek keretében 550 amerikai dollárnak megfelelő összegű engedményt adnak azoknak, akik a kínai gyártó által készített okostelefonjukat egy Galaxy S10-re cserélik.

Mi több, a leadott mobilok beszámítási árát további 200 szingapúri dollárral megfejelik. Az akcióban részt vesznek a Huawei legújabb modelljei: a P20 Pro, a Mate 20 Pro és a Nova 3i. Az akció május 1-én kezdődött és a hónap végéig tart. Kapóra jött a koreai gyártónak a kínai vállalatot sújtó, múlt héten elrendelt amerikai exporttilalom, ami elbizonytalaníthatott egyes Huawei-felhasználókat. Arról egyelőre nincs információ, hogy más országokban is indítana hasonló akciót a Samsung.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.