Hirdetés
. Hirdetés

A Kingsol lett az Év Microsoft Partnere Magyarországon

|

Testreszabott felhőszolgáltatásokat kínál.

Hirdetés

A Microsoft aranyfokozatú partnere, a testreszabott felhőszolgáltatásokat kínáló Kingsol nyerte el az Év Microsoft Partnere Díjat idén. A díjazott olyan egyszerűen kezelhető megoldásokat fejlesztett a Microsoft technológiáira építve, amelyekkel még sikeresebbé tette ügyfeleit.

Magyarországon a Microsoft több mint kétezer viszonteladó és oktatási partnere közül a Kingsol nyerte el az Év Microsoft Partnere díjat a vállalat 2021-es pénzügyi évében. A Kingsol igyekszik leegyszerűsíteni és kézzelfoghatóvá tenni mindazokat az előnyöket, amit a legösszetettebb felhőszolgáltatások kínálnak.

A Kingsol Azure, Microsoft 365 és Dynamics rendszerek megtervezésével, felhőalapú modellekre épülő munkakörnyezet kialakításával és üzembehelyezésével foglalkozik, valamint támogatja ügyfeleit ezek működtetésében. A cég idén áprilisban, Magyarországon elsőként lett Microsoft Virtual Desktop Advanced Specialisation Partner. Ezt részben azért nyerhette el, mert független auditor tanúsította, hogy a Kingsol széleskörű tapasztalatokkal és szaktudással rendelkezik az Azure-alapú virtuális számítógépek telepítésében, biztonságos és optimális üzemeltetésében mind a kis- és középvállalati, mind a nagyvállalati szegmensben.

Hirdetés

Király István, a Kingsol vezérigazgatója elmondta: "Tíz évvel ezelőtt a Microsoft felhőszolgáltatásaira építve indítottuk el a vállalkozásunkat. Sok-sok hazai vállalkozásnak és nagyvállalatnak segítettünk a digitális átalakulásban az elmúlt években, amelyek a mi megoldásainkra támaszkodva tudtak tovább fejlődni. Büszkék vagyunk a most elnyert elismerésünkre, amit annak köszönhetünk, hogy képesek voltunk másokat sikeressé tenni. 2021-től a Gloster csoport tagjaként még nagyobb lendülettel folytatjuk meglévő és reménybeli ügyfeleink technológiai és informatikai támogatását."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.