Hirdetés
. Hirdetés

A Kingston nagy memóriakeresletre számít

|

Maximális gyártáskapacitásra kapcsolt a Kingston, amely élénk keresletet vár.

Hirdetés

A Kingston egyike a legnagyobb márkáknak a memóriapiacon, így nyugodtan kijelenthető, hogy a stratégiai lépései valamilyen szinten tükrözik az ágazat jövőjét. A Digitimes forrásai szerint a Kingston az év hátralévő részében nagyon élénk keresletre számít a DDR3-as memóriák iránt. Ezt az bizonyítja, hogy a Nanya Technology közel összes rendelkezésre álló gyártáskapacitását lefoglalták.

A gyártó nem érte be ennyivel, ugyanis szintén majdnem minden erőforrását lefoglalta a Powerchip Technologynak is. A két említett cég a memóriagyártók legnagyobb ellátói között van Tajvanon, tehát nem pici kiegészítésként volt szüksége a Kingstonnak a második partnerre. 

Ezeket a lépéseket közelebbről is megnézve szinte biztosra vehető, hogy a Kingston azt várja, az idei második és harmadik negyedévben igen magas kereslet mutatkozik a memóriák iránt. A memóriaipar tényleg jó úton halad, hiszen az árak már stabilizálódtak, az Intel és az AMD új processzorainak a megérkezésével pedig csak még fentebb emelkednek majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.