Hirdetés
. Hirdetés

A KYOCERA mint vezető nyugat-európai “Okos Multifunkciós Készülék” gyártó az IDC szerint

|

A KYOCERA piacvezető márkaként lett kiemelve az Okos Multifunkciós Készülékek (MFP) szegmensben az IDC MarketSpace jóvoltából.

Hirdetés

Az eredmény annak köszönhető, hogy a vállalat folyamatosan bővíti a termékportfólióját a különböző szegmensekben és minden erejével azon van, hogy az innovációkkal egyidejűleg integrált szoftveres megoldásokat is piacra hozzon, amiknek fókuszában a környezettudatosság áll.

A kitüntetés egy óriási büszkeség a KYOCERA Document Solutions Europe számára, ami szimbolizálja a cég szorgalmát és piaci növekedését az elmúlt években," mondta Nobuki Takada, a KDSE Marketing Innovációs Központ (MIC) General Managere.

Hirdetés

"A vállalatunk előkelő pozícionálása további motivációt nyújt a fejlődéshez, illetve hatalmas minőségi növekedést, megbízhatóságot és innovációt biztosít nekünk, illetve az ügyfelek számára, építve a TASKalfa és ECOSYS szériák sikerességére. Attól függetlenül, hogy törekszünk a termékek megkülönböztetésére és új piacokra való betörésre, az imént említett két termékcsalád mindig is a szívünk csücske marad a hardware portfóliónkban."

A KYOCERA hamarosan megkezdi az új üzleti évét, ami további fejlesztéseket tartogat számos piacon, s ezzel együtt a vállalat alap termékei által megszerzett nyugat-európai szintű vezetői státusz egy erős pozíciót jelent, amire 2019-ben építhet.

A kitűzött fejlesztések között szerepel a 2018-ban kiadott ECOSYS és TASKalfa szériák bővítése, illetve a szoftveres portólió megerősítése az olyan megoldásokkal mint például az új KYOCERA Capture Manager, amelynek fő funkciója az elektronikus dokumentumok fogadása, megadott szabályok szerinti feldolgozása, majd továbbítása a végső célállomás felé.

A siker alátámasztja a KYOCERA egyedülálló filozófiáját, amit maga az alapító Dr. Kazuo Inamori kreált. Vélekedése szerint "az utánozhatatlan erőfeszítéseknek a napi rutinunk részévé kell válnia", illetve "minden egyes óriási teljesítmény sok kicsi erőfeszítések egyesülése".

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.