A KYOCERA reagált Dr. Kazuo Inamori integrált filozófiájára

|

A KYOCERA Document Solutions Europe, a világ egyik vezető dokumentumkezelő megoldásokat szolgáltató vállalata, számára a vállalati filozófia egyik integrált eleme maga az alapító, Dr. Kazuo Inamori, saját filozófiája. A filozófia világnapján a vállalat megerősítette az efféle alappilér fontosságát a cég mindennapi életében.

A KYOCERA Document Solutions számára a filozófia mindig alapvető szerepet töltött be a szervezet és a menedzsment működésében. Úgy gondolják, hogy az összes döntést a következő alapvető kérdés megválaszolásával kell meghozni "Mi lenne az emberi léthez méltó és helyes lépés?".

Hirdetés

A KYOCERA alapítójának, Dr. Kazuo Inamori, meggyőződése, hogy a virágzó jövő felé vezető egyetlen út az emberek és földünk számára nem más, mint az együttélés alapelvének betartása. Ez azt jelenti, hogy minden élőlény függ egymástól a túlélés érdekében, s ezt a feltevést ihlette a vállalati mottó is: "Tiszteld az Istent és Szeresd az Embert".

A KYOCERA Document Solutions Europe menezdsment fókuszában az együttműködés és a tisztelet áll, beleértve a környezetről való gondoskodást. Az utóbbi gondolat megjelenik a cég számos környezetvédelmi aktivitásában, illetve ezt képviseli a piacvezető ECOSYS szegmense is.

"Büszkén követjük a vállalati hitünket a KYOCERA Document Solutions Europe minden területén, melynek alapjait Dr. Inamori 60 évvel ezelőtt állította fel", mondta a vállalat elnöke, Takuya Marubayashi.

"A menedzsmenttől kezdve egészen a mindennapi feladatokig, biztosra megyünk, hogy mindig az együttélés alapelvét kövessük, illetve hozzájáruljunk a boldog és virágzó emberi jövőhöz. A filozófia világnapja alkalmából mindenkivel meg szeretnénk osztani a víziónkat - egy vízió aminek hatására az emberek együtt nőhetnek segítve és tisztelve egymást."

A KYOCERA filozófiája egy életfilozófiát takar, ami tapasztalat és megannyi kihívás felülmúlásából származik. Dr. Kazuo Inamori az élethez és a munkához alkotott alapelvét a saját, fiatal vállalkozóként megélt csatái befolyásolták. Mostanra az a célja, hogy bíztassa az alkalmazottakat a KYOCERA ideológiájának követésére, mivel mindez "boldoggá teheti őket és egyben segíti az üzletet is".

A filozófia világnapja 2002-ben került bevezetésre az UNESCO által. Számos esemény és kerekasztal-beszélgetés keretein belül is szerepet kap, hogy globálisan is felhívja a figyelmet a filozófia fontosságára és megerősítse az emberek elköteleződését a terület felé. Továbbá célja, hogy kortárs problémákat boncolgató filozófiai elemzéseket és kutatásokat mozdítson elő, illetve még hatékonyabban segítsen szembenézni a kihívásokkal, ahogy azt a KYOCERA Document Solutions Europe alkalmazottjai teszik napi szinten.

- Hirdetés
Hirdetés
X
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra » Advertisement

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.