Hirdetés
. Hirdetés

Melyek a legnépszerűbb mobilok?

|

Az idei év első három hónapjában a várakozásoknak megfelelően magasan az iPhone 11 végzett az élen.

Hirdetés

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt gyengén indult 2020 az okostelefon-piacon. Az év első három hónapjában a Canalys piackutató cég adatai szerint a 10 legjobban fogyó okostelefon közül négyet a Samsung, hármat-hármat pedig az Apple és a Xiaomi gyártott. Nem került a toplistába az amerikai szankciók álta sújtott Huawei.

A magasan legnépszerűbb mobil az első negyedévben az iPhone 11 volt 18 millió eladott darabszámmal, míg a leginkább kelendő androidos modell címét a második helyen végzett Xiaomi Redmi Note 8/8T érdemelte ki 8 milliós forgalommal. A világ legnagyobb okostelefongyártójának, a Samsungnak a legnépszerűbb modellje, a Galaxy A51 léphetett fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára 6 milliós eladott darabszámmal.

A további sorrend: Galaxy A10s (5 millió), Redmi Note 8 Pro (5 millió), iPhone 11 Pro Max (4 millió), Galaxy A20s (4 millió), Galaxy 01 (több mint 3 millió), Redmi 8A (3 millió), iPhone 11 Pro (3 millió).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.