Hirdetés
. Hirdetés

A legnépszerűbb okostelefonok

|

Győzött az iPhone XR, az első tízbe egy Xiaomi gyártmányú mobil került, a többit az Apple és a Samsung készítette.

Hirdetés

Hirdetés

Az Omida piackutató cég adatai szerint 2019-ben az iPhone XR volt a legnagyobb számban értékesített okostelefon a világon. Összesen 46,3 millió darabot adtak el belőle. További érdekesség, hogy a szeptemberben kiadott iPhone 11 lett a második 37,3 millió eladott darabszámmal. Az Apple őszi termékbejelentései nagyon sikeresek voltak, hiszen az iPhone 11 Pro Max és az iPhone 11 Pro is bekerült a top 10-be, az előbbi a hatodik, az utóbbi a kilencedik lett.

A harmadik helyen végzett Galaxy A10 volt a Samsung legjobban fogyó okostelefonja tavaly 30,3 milliós eladott darabszámmal. A negyedik és ötödik helyen a Galaxy A50 és A20 végzett. Az első tízbe bekerült egyetlen nem Apple vagy Samsung gyártmányú okostelefon a nyolcadik helyet megszerző Xiaomi Redmi Note 7 16,4 milliós eladott darabszámmal.

Tavaly egyébként 14,7 millió 5G-képes mobil talált gazdára, a legnépszerűbb közülük a Samsung Galaxy S10 5G volt (2,6 millió példány).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.