Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft is ringbe száll

|

Augusztus 13-án a Microsoft lezárta az aQuantive akvizícióját, megalapítva a cég Reklám- és Kiadói Megoldások üzletágát.

Hirdetés

Az új üzletág a hirdetők és kiadók számára kifejlesztett, új üzleti modell megalkotásáért lesz felelős. Feladata lesz a különböző hirdetési platformok, köztük az Atlas, a DRIVEpm, az MSNDR és a Microsoft AdCenter kifejlesztése és marketingje, csakúgy, mint a feltörekvő hirdetési típusok (játékokban feltűnő és mobilreklámok) fejlesztése és az Avenue A | Razorfish ügynökséggel való együttműködés kialakítása.

A divízió vezetője Brian McAndrews, az aQuantive vezérigazgatója lesz, aki közvetlenül Kevin Johnsonnak, a Microsoft Platformok és Szolgáltatások Divíziójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

"Ma jelentős lépést tettünk a 40 milliárdos online hirdetési- és a 600 milliárdos reklámüzletbe való belépés felé. Ezek az üzletágak egyre inkább az online és az IP-alapú platformok, úgy, mint a televíziós és játéküzletág felé mozdulnak el" - mondta Johnson. "Az aQuantive technológiáinak és szakembergárdájának átvétele rendkívül fontos stratégiai befektetés, és nagy előrelépést jelent abban, hogy terveinknek megfelelően hamarosan a két legnagyobb online hirdetési platform egyikévé váljunk."


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.