Hirdetés
. Hirdetés

A Pace venné meg a Motorola set-top box-os üzletét

|

A Motorola Home eladásából 2 milliárd dollár ütheti a Google markát.

Hirdetés

A brit, elektronikai termékekkel foglalkozó Pace ajánlatot tett a Google-nek, hogy megvásárolja a Motorola set-top box-os üzletágát. A Pace egyike azon cégeknek, amelyek a Motorola Home-ot akarják megszerezni.

A Motorola Home májusban került a Google tulajdonába, amikor 12,5 milliárd dollárért felvásárolta a Motorola Mobility-t. A további licitálók közül egyelőre csak az Arris Group neve ismert. A Pace a történteket megerősítendő egy tájékoztatót is közreadott, amelyben leszögezte, hogy a tárgyalások a kezdeti szakaszban tartanak, és jelenleg még semmi sem biztos az üzlettel kapcsolatban.

A Pace neve elsősorban a televíziós dekóderekről lehet ismerős, amelyekkel hazánkban is lehet találkozni. A hírek szerint a Google markát egy sikeres üzlet esetén 2 milliárd dollár ütheti a Motorola Home eladásáért cserébe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.