Hirdetés
. Hirdetés

A Qualcommhoz igazolt a Palm régi vezére

|

Jonathan Rubinstein csatlakozott a Qualcomm igazgatótanácsához.

Hirdetés

Új taggal bővült a Qualcomm igazgatótanácsa: a Palm korábbi ügyvezetője, Jonathan Rubinstein igazolt a vállalathoz. Rubinstein több mint 30 év tapasztalatot szerzett a mobil- és PC-piacon, valamint az elektronikai iparban. A Palmhoz még 2007-ben csatlakozott elnökként, 2009-ben pedig az ügyvezető szerepét vette át. Egy évvel később a Palmot felvásárolta a Hewlett-Packard.

Akkor Rubinstein a HP csapatánál folytatta, az utóbbi időben pedig a személyi rendszerek termékfejlesztését irányította. Jonathan Rubinstein korábban az Apple ipodos divíziójának a feje is volt, és alelnökként is dolgozott egy ideig az almás cégnél. 

A Qualcomm mostani igazolása logikus lépés, hiszen maga a vállalat egyre meghatározóbb az okostelefonok lapkái terén, de a tabletek és más eszközök felé is terjeszkedik. Mivel Rubinstein ezeken a területeken rendelkezik komolyabb tapasztalatokkal, ezért segítheti a cég stratégiáját. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.