Hirdetés
. Hirdetés

A Russmedia International lett a Randivonal cégcsoport többségi tulajdonosa

|

A Russmedia International a legnagyobb hazai társkereső oldalakat működtető Randivonal cégcsoport többségi tulajdonrészének megvásárlásával tovább erősíti digitális cégportfólióját a térségben.

Hirdetés

"Kiváló növekedési potenciált látunk a Randivonalban és a cégcsoporthoz tartozó többi niche társkereső oldalban egyaránt" - nyilatkozta Eugen B. Russ, a Russmedia International ügyvezetője. "A Randivonal alapítójával, Weiler Péterrel hiszünk a folyamatos növekedésben és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a cégcsoport a következő fejlődési szintre lépve a régió nemzetközileg is fajsúlyos szereplőjévé váljon. A Randivonalon kívül további akvizíciókat tervezünk a közép-kelet-európai régióban."

Hirdetés

"Az új többségi tulajdonosunkban megtaláltuk ideális partnerünket abban, hogy nemzetközi jelenlétünket erősíteni tudjuk és társkereső platformjaink még több és több párnak segítsen egymásra találni weboldalainkon és mobilapplikációinkon keresztül" - tette hozzá Weiler Péter, a Randivonal vezetője és társtulajdonosa.

A Russmedia International a Gran Private Equity többségi tulajdonrészét vásárolta meg, Weiler Péter továbbra is cégcsoport élén marad, amely az elmúlt 5 év során megduplázott árbevételét a következő időszakban is a kétszeresére tervezi növelni.

"Ambiciózus terveink vannak, de úgy gondoljuk, hogy megfelelő partnert találtunk ahhoz, hogy meg is valósítsuk azokat" - nyilatkozta Weiler, hozzátéve, hogy a nemzetközi erősödés mellett továbbra is koncentrálnak a magyar piacra, hogy vezető helyüket megőrizzék az online társkereső szegmensben.

A tranzakció során az eladó Gran Private Equity-t a Clairfield International és a CFI Hungary, a Russmedia International-t pedig a Schönherr és a Tandax Advisory támogatta tanácsaival.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.