Hirdetés
. Hirdetés

A Synergon-cég bíróságra mehet

|

Közbeszerzési tendert nyert a Synergon Informatika Nyrt. leányvállalata - közölte a társaság a BÉT honlapján. Az Országos Bírósági Hivatal egyes rendszereit építhetik fel.

Hirdetés

A Synergon Informatika Nyrt. 100 százalékos leányvállalata, a Synergon Rendszerintegrátor Kft. a közlemény szerint egyrészt a Kopint-Datorg Informatikai és Vagyonkezelő Kft.-vel konzorciumban, de önálló ajánlattevőként is elnyerte az Országos Bírósági Hivatal (OBH) által az ügyvitel egyszerűsítése, az adminisztratív terhek csökkentése érdekében meghirdetett, két részfeladatból álló közbeszerzési tendert.

Az OBH „Az ügyfélkapcsolatok elektronizálása egyes bírósági eljárásokban” megnevezésű projekt részeként az „Informatikai rendszer bevezetéséhez szükséges szoftvertermékek szállítása, informatikai fejlesztések, valamint kapcsolódó szolgáltatások” tárgyban folytatott le közbeszerzési eljárást. Az informatikai fejlesztésekre vonatkozó vállalkozási szerződéseket kedden írták alá az érintettek.

A megállapodások értelmében olyan informatikai rendszert építenek ki, amellyel lehetőség nyílik a bírósági eljárásokban elektronikus dokumentumok fogadására, felhasználására és küldésére.

A kialakítandó elektronikus kapcsolattartás egyszerűbbé teszi a bírósági ügyfelek számára az ügyintézést, továbbá hatékonyabbá az ítélkezésben érintett szervezetek közötti információcserét.

A Synergon és konzorciumi társa vállalta, hogy 2012. augusztus 31-ig az informatikai rendszer fejlesztését, bevezetését, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokat elvégzi.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.