Hirdetés
. Hirdetés

A tablet- és a szoftverbeszerzések hajtják a középvállalatok IT-piacát

|

A közepes méretű cégek a legkülönfélébb PC-kategóriájú eszközöket vásárolják, de leginkább a notebookokat és a tableteket. A felhők nem nagyon izgatják őket.

Hirdetés

A közepes méretű cégek a legkülönfélébb PC-kategóriájú eszközöket vásárolják, de leginkább a notebookokat és a tableteket. A felhők nem nagyon izgatják őket.

Az IDC felmérése szerint a kis és közepes vállalatok a globális IT-kiadásoknak mintegy 10 százalékáért lesznek felelősek 2012-ben, olyan megoszlásban, hogy a kisvállalatok majdnem kétszer annyit költenek összességében, mint a közepesek, és többet, mint az egész nagyvállalati szegmens a PC-k és perifériák területén.

A közepes cégeknél mindenféle PC-kategóriás termékre sokat költenek, de különösen a notebookokra és a tabletekre. Csak az USA kkv-szektorában pedig (ahová mintegy 8 millió vállalat tartozik) közel 50 milliárd dollárt adnak ki dobozos szoftverekre, ami a szektor teljes költésének több mint a harmada. Ez a terület 1012 és 2016 között évi 6 százalékos sebességgel növekszik.

Miközben az érdeklődés a hálózati és hálózaton át elérhető technológiák (például a felhőkben elérhető szoftverek – SaaS) iránt egyre nő, a kkv-k kiadásai ezen a területen viszonylag szerények maradnak a következő időszakban az IDC jelentése szerint.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.