Hirdetés
. Hirdetés

A Toshiba is visszahívja egyes noteszgépeit

|

Az összeesküvés-elmélet gyártók elégedetten dörzsölhetik a kezüket: a harmadik gyártó is visszahívja gépeit a Sony hibás akkumulátorai miatt.

Hirdetés

Akik élvezetüket lelik az IT ipar nagy összeesküvésének, a "ki gyárt kinek?" kibogozásában most bizonyára elégedettek. Ezúttal a Toshiba jelentette be, hogy világszerte 340 ezer noteszgépet hív vissza, a Sony gyártotta akkumulátorok hibája miatt. A japán cég a harmadik a sorban. Mint arról beszámoltunk a Dell és az Apple is hasonló lépésre kényszerült korábban. A Toshiba visszahívása a március és május között gyártott Dynabook és Dynabook Satellite gépeket érinti.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.