Hirdetés
. Hirdetés

A Vista után az Office 2007 is késik

|

Pár nappal a Windows Vista késésének bejelentése után a Microsoft most eltolta az Office 2007 megjelenési dátumát is jövő év elejére.

Hirdetés

Akárcsak az új operációs rendszernél, az Office 2007 befejezését is még idén szeretnék letudni a Microsoftnál, így a nagyvállalatok számára már év végén elérhetővé válna az irodai programcsomag.

A Microsoft képviselője úgy nyilatkozott, hogy a vállalat két zászlóshajójának késése a reményeik szerint nem okoz majd gondokat a felhasználók és a nagyobb vásárlók részéről sem. Elemzők szerint azonban a késés óriási bevételkiesést jelent majd a Microsoftnak, ugyanakkor előnyt kovácsolhatnak belőle a riválisok, elsősorban az Apple.

Az Office 2007 megjelenésének késleltetése csak arra jó, hogy egy időben mutathassák be a Vistával. Ez a termékkapcsolás szempontjából előnyös ugyan, de ez csak enyhíthet a várható károkon. Az Office legújabb kiadásából is érkezik még nyár elején egy publikus teszt változat, akárcsak a Vistából.

A szakértők szerint a PC piacot nem érinti majd negatívan a Microsoft két fontos termékének késése: még a Vista elhalasztása után kezdődtek olyan felmérések, melynek eredményei azt mutatják, nem lesz kimutatható a vásárolt számítógépek számának csökkenése év végén.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.