Hirdetés
. Hirdetés

A Windows 10 frissítésének nagy furcsasága

|

Hiába frissíti évente kétszer a Microsoft a Windows 10 operációs rendszert, a felhasználók nem igazán sietnek áttérni a legújabb változatra.

Hirdetés

A napokban adta ki a Microsoft a Windows 10 operációs rendszer tavaszi funkciófrissítését (2004-es verziószám) , azonban a felhasználók többsége még a legutóbbi, tavaly ősszel megjelent változatot (1909-es verziószám) sem telepítette a számítógépére: a jelenleg legtöbbek által használt verzió már egy éve elérhető.

Hirdetés

Az AdDuplex legfrissebb statisztikája szerint a 1903-as verziószámú May 2019 Update az összes Windows 10-es PC nem kevesebb, mint 48,2 százalékán fut. Az ősszel debütáló November 2019 Update áll a második helyen a Windows 10-változatok háziversenyében 36,4 százalékos részesedéssel.

A Windows 10-es számítógépek több mint 8 százalékán pedig még mindig a jó öreg October 2018 Update található, míg a PC-k 0,9 százaléka az operációs rendszer valamelyik tesztváltozatát futtatja.

Persze könnyen lehet magyarázatot találni arra, hogy miért nem túlságosan népszerű a felhasználók körében a tavaly ősszel kiadott 1909-es változat: alig tartalmazott újdonságot, inkább amolyan szervizcsomagnak tekinthető, vagyis nem sokkal több egy szokásos havi kumulatív frissítésnél.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.