Hirdetés
. Hirdetés

A Y Soft Corporation megvásárolta az Equitrac Systems of Australia-t

|

Újabb mérföldkő a Y Soft Corporation nemzetközi terjeszkedésében! Amerika meghódítása után dinamizmusából mit sem veszítve az ambíciózus vállalat egyre inkább az Ázsia - Csendes-óceán régió felé fordítja figyelmét.

Hirdetés

A Y Soft Corporation örömmel jelenti be, hogy megvásárolta az Equitrac Systems of Australia vállalatot.

Az elnevezés hasonlósága ellenére az Equitrac Systems és az "Equitrac" termékeket kínáló Nuance között nincs semmilyen pénzügyi kapcsolat. Az Equitrac Systems of Australia korábban konkurens termékek forgalmazója volt, az integrációt követően egy arculatváltáson megy keresztül, majd Y Soft Australia néven folytatja tevékenységét.

 

„A cég megvásárlásával izgalmas lehetőségek nyílnak meg előttünk, gyorsan és hatékonyan bővíthetjük csapatunkat az ázsiai - csendes-óceáni térségben. Ennek köszönhetően tudjuk biztosítani egyre szélesedő ügyfélkörünk számára a szolgáltatásaink egyenletes, magas színvonalát ezen a tavaly meghódított, gyorsan bővülő piacon" – nyilatkozta Vaclav Muchna, a Y Soft Corporation vezérigazgatója. „Jelenleg azon dolgozunk, hogy integráljuk az új vállalatot a Y Soft globális szervezeti struktúrájába.”

Az Equitrac Systems of Australia, mely eddig az egyedüli konkurense volt a nyomtatásvezérlési megoldások ausztrál piacán, mostantól 100 százalékosan a Y Soft tulajdonába kerül. A méretbeli arányokat mutatja, hogy a Y Soft Corporation értékesítési bevétele az előző pénzügyi évben meghaladta a 23,5 millió amerikai dollárt, az Equitrac Systems of Australia pedig 9,9 millió dollár felett teljesített.

A felvásárlás természetesen nemcsak az ausztrál vállalat, hanem annak ügyfelei számára is változást jelent. Muchna a következőket nyilatkozta ezzel kapcsolatban:„Elsőként átnevezzük a céget, és Y Soft Australia néven ismertetjük meg a nagyközönséggel. A Y Soft Australia fő feladatát az anyavállalat termékeinek -, azaz aYSoft SafeQ intelligens nyomtatásvezérlési megoldásoknak - az értékesítése, támogatása és disztribúciója jelentik majd. A termékcsalád célja a költségek csökkentése mellett kényelmes munkavégzés és magas fokú biztonság elősegítése az ügyfelek számára. Az Equitrac korábbi ügyfelei díjmentesen térhetnek át a YSoft SafeQ rendszerek használatára, és ezek bevezetéséhez is igénybe vehetik a segítségünket akár most, akár a közeljövőben. Természetesen azoknak az ügyfeleknek is szükségük lesz a támogatásra, akik megmaradnak a korábban vásárolt termékeknél, az ő számukra nyújtandó szolgáltatások feltételeiről már folynak a tárgyalások a Y Soft és a Nuance, az Equitrac termékek gyártója között.”

"Nagy örömömre szolgál, hogy ezentúl csapatommal a Y Soft részévé válunk" - mondta Phil Heafey, az Equitrac Systems of Australia alapítója. "Több, mint 12 év a nyomtatási - és költség-menedzsment piacán szerzett tapasztalattal kis csapatunk jobban teljesített, mint sok olyan cég, amely nagyobb számú munkaerővel, több erőforrással rendelkezik. Sikerünk titka, hogy mindig arra koncentráltunk, hogy megértsük a piaci igényeket és maximálisan kiszolgáljuk azokat. Most csatlakozunk a Y Soft globális csapatához, mely az iparágban vezető a fejlesztések területén, valamint magasan képzett, motivált és profi vezető gárdával rendelkezik, - így nem nehéz megjósolni, hogy hamarosan világelső lesz a nyomtatásvezérlés területén."

Milan Fujita, a Y Soft Corporation ázsiai és csendes-óceáni régióért felelős igazgatója a következőket fűzte hozzá: „Tavaly jó néhány üzletről kötöttünk előzetes megállapodást szerte a térségben. Ezeknek teljesítéséhez azonban a megfelelően képzett munkaerő biztosítása meglehetősen idő- és ráfordítás igényes feladat, de a fúziónak köszönhetően most egyszerre tíz olyan kollégával bővült a csapatunk, akik egytől egyig hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek ezen a speciális szakterületen. Bízunk benne, hogy ez a változás pozitív visszhangra lel mind az ügyfeleink, mind pedig a partnereink körében."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.