Hirdetés
. Hirdetés

Adománygyűjtő szolgáltatást indít a PayPal

|

A Generosity Network nevű szolgáltatásban különböző opciókat adhatunk meg, hogy milyen módon támogatnánk a szívünknek kedves ügyeket.

Hirdetés

A koronavírus-járvány következtében most még nagyobb szükség van arra, hogy aki teheti, segítsen a rászorulókon - erre megannyi online lehetőségünk van, ilyen például a GoFoundMe adománygyűjtő szolgáltatása, vagy zenészeknek, tartalomgyártóknak és egyéb kreatívoknak a Patreon. A PayPal szintén elindította hasonló saját szolgáltatását, a Generosity Networköt, melyen keresztül bárki adományozhat nagyobb összeget, de rendszeres támogatást is beállíthat.

Hirdetés

A szolgáltatásnak köszönhetően bárki létrehozhat egy célt, amire gyűjteni szeretne; ez lehet valamilyen jótékonysági gyűjtés, például egészségügyi beavatkozásra kért támogatás, vagy egy vállalkozás beindításához, életben tartásához szükséges összeg. Az ilyen módon maximálisan kérhető összeg maximum 20 ezer dollár, azaz valamivel több mint 6 millió forint, egy ilyen kampány pedig 30 napig tart.

A General Networkön keresztül jelenleg temetési kiadásokra, katasztrófa áldozatainak és ritka rákbetegségben szenvedő emberek kezelésére gyűjtenek, de ahogy a fenti videóban is látható, ezeken felül még rengeteg egyéb kategóriában indítható kampány. A szolgáltatás előnye, hogy közvetlenül összekapcsolható a PayPal fiókunkkal, tehát tranzakciós költségek nélkül tudunk adományozni a legnagyobb jótékonysági szervezeteknek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.