Hirdetés
. Hirdetés

ADSL előfizetés egy forintról

|

Egyforintos ADSL aukcióval indította el az Interware az Online Média új szolgáltatását. Az új árverési portál a Vatera fiatalos változata.

Hirdetés

A www.mennyiavege.hu új aukciós portált közösen indította el az Interware és a Vatera. Az új aukciós oldal a Vatera fiatalosabb, vidámabb megjelenésű változata, a termékadatbázis, a felhasználói nevek és jelszavak is közösek. Az Interware az Online Média új szolgáltatásai közé sorolja a külsejében megfiatalított és más címen elérhető Vaterát.

mennyi.jpg

A bevezető promócióban a portál saját aukciót hirdetett, egyéves ADSL előfizetésre lehet licitálni. A licit egy forintról indult, a hír megírásakor három licit mellett 101 forinton állt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.